Hunajapuoti Nilsiä

Hunajamyymälä Nilsiässä

Simolantie 4
73300 Nilsiä

Hunajapuodin Aukioloajat

Ma-pe 10-16.30
sekä sopimuksen mukaan! Kauempaa tullessa voitte soittaa ja varmistaa paikalla olomme 0400 173 699.


HUOM. Näin poikkeusaikana kun kontakteja suositellaan vältettävän voit tehdä tilauksen puhelimella, sähköpostilla tai verkkokaupassa ja tilaukset vaikka kotiovelle! Keräämme ostokset valmiiksi veloituksetta. Maksut verkkokaupassa verkkopankkimaksuna, ennakkomaksulla tai laskulla.  Toimituksen voi valita kotiin, lähipostiin, Postin automaattiin, R-kioskille noudon myymälältä ympäri vuorokauden.

Puhelin: 0400 173 699 tai 0400 658 727 (mehiläistarhaus)
Sähköpostit: jaana@korpiaho.net, markku@korpiaho.net (mehiläistarhaus)
 
*Jotta myös mahdollinen myymälällä asiointi pysyisi turvallisena, pidä väliä henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin  vähintään 1 m THL:n suositusten mukaan ja ei liikuta ryhmänä. Odotathan ulkona/autossa jos näet että tiloissamme on muita jotta turvavälit pysyvät riittävän väljinä. Ethän tule paikalle jos olet yhtään kipeä. Teethän tilauksen etukäteen! Käytäthän lähi-/korttimaksua!

Pidetään huolta toisistamme ja terveydestämme!

Vahaa tuodessa sekin on mahdollista jättää ulkopuolelle sovittuun paikkaan. Kauppojen hyllyiltä löydät hunajamme normaalisti
Tuotteitamme Nilsiässä myös K-Supermarket Ruotsalainen ja S-market. Nettisivuilla löydät  kaikki jälleenmyyjämme Suomessa!
Kaikki tuotteet, kuluttajapuolen tuotteet ja tarhaajien tuotteet on mahdollista tilata verkkokaupastamme. Ajo-ohjeet

Korpiahon Hunajan myymälä ja tuotantotilat löytyvät Nilsiän keskustan tuntumasta Pohjois-Savosta, 55 km Kuopiosta. Tahkolta meille on n. 10 km.

Tahkolta päin tullessa käänny Sääskiniementieltä vasemmalle Nilsiään päin Varpaisjärventielle. Aja 2,6 km kunnes tulet risteykseen, jossa käännyt vasemmalle Nilsiäntielle. Aja 1,3 km, kunnes vasemmalla on Tokmanni. Käänny heti Tokmannille päin eli Simolantielle. Aja Simolantietä n. 80 metriä, ja käänny vasemmalle pihaan.

Nilsiästä päin aja Nilsiän keskustasta suoraan Nilsiäntietä Tahkolle päin noin kaksi kilometriä, ja paloaseman jälkeen, juuri ennen Tokmannia käänny Simolantielle oikealle. Aja Simolantietä n. 80 metriä, ja käänny vasemmalle pihaan.

Tervetuloa!