Miksi alkaa jälleenmyyjäksi?
Pähkinänkuoressa:

  • Laaja valikoima, kaikki saman katon alta
  • Erikoiset ja erilaiset tuotteet
  • Helppokäyttöinen verkkokauappa
  • Tilaa, kun sinulle sopii
  • Nopeat toimitukset varastotuotteista
  • Tuotteet mahdollista myös myydä omilla etiketeillä
  • Suomalaisuus
  • Joustavuus

Katso myös:
Liikelahjat

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Suomessa arvostetaan nyt laatua, lähellä tuotettua, kotimaista ja luonnollista. Korpiaholta löydät tähän trendiin erinomaisesti sopivat tuotteet. Jälleenmyyjäksi ryhtyminen siis kannattaa. Korpiahon tuotteet sopivat loistavasti niin erikoismyymälöihin kuin marketteihin.

Korpiaholla on kattava valikoima, tilaat helposti kaiken saman katon alta ja tuotteita on erilaisia elintarvikkeista sauna-, kylpy- ja ihonhoitotuotteisiin. Lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa mehiläisvahakynttilöitä ja sesonkiin sopivia lahjapakkauksia. Voimme koota lahjapakkauksista juuri sellaisen uniikin paketin, millaisen haluat, ja mitä ei muualta saa. Verkkokaupasta löydät myös pakkaustarvikkeet, mikäli tahdot koota lahjapakkaukset itse. Olemme avoimia ideoille ja joustavia suunnittelussa! Voit myös myydä tuotteitamme omilla etiketeilläsi

Helpotamme yrityksesi kiireistä arkea helpolla nettikaupalla, jolla voit tilata milloin sinulle sopii. Tarvittaessa autamme tuotteiden valikoinnissa juuri teidän myymäläänne sopivaksi. Toimitukset joustavasti ja nopeasti. Korpiahon tuotteet ovat suosittuja, mutta laajan valikoiman avulla saatte yrityksellenne omanlaisen valikoiman.

Lisätietoja Jaana Puumalainen p. 0400 173 699, jaana@korpiaho.net. Ota rohkeasti yhteyttä! Alla myös lomake, mihin voit jättää tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Mitä tuotteita tarjoamme jälleenmyyntiin?

Jälleenmyytäviin tuotteisiin voit tutustua etukäteen kuluttajan verkkokaupassamme. Eli kaikki tuotteemme, mitä löytyy kuluttajaverkkokaupasta, ovat myös jälleenmyyntiin.

Mikäli haluat tunnukset jälleenmyyjän verkkokauppaan (jossa näkyvillä myös hinnat ja myyntierät), ota yhteyttä niin annamme tunnukset.

Tuotteet Jouluvalikoimaan!

Lahjapakkaukset, jouluiset maustehunajat esimerkiksi glögi, kaneli, suklaa, rommi, piparminttu & omena. Hunajasinappi, teet joulun mauilla, hunajasuklaat.

Maustetut hunajat

Maustetuilla hunajille tuot valikoimaasi erikoisuutta. Laajasta maustehunajavalkoimasta löytyy makuja jokaiselle!

Lahjapakkaukset

Niin elintarvikkeista kuin saunatuotteistamme löytyää paljon erilaisia lahjapakkauksia. Lisäksi tarjoamme pakkaustarvikkeet, jotta voit vaikka koota aivan omanlaisesi paketin!

Saunatuotteet

Korpiahon HEHKU-sarja tuo hehkua iholle ja hemmottelua arkeen. Saunahunajat, löylytuoksut, suihkugeelit, ihovoiteet, saippuat, hiustenhoitotuotteet... Vastaavia tuotteita et muualta löydä! 

Olen kiinnostunut jälleenmyynnistä

Asiakastiedot

Anna rekisteröitymiseen vaadittavat asiakastiedot tähän.


Laskutustiedot


Käyttäjätunnukset

Luomalla tunnuksen sinun ei tarvitse kirjoittaa osoitetietojasi joka kerta uudestaan tilauksen yhteydessä sekä saat halutessasi ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista.